Share
Recomandări
RAMA CASCADA C3907
280,00 lei
RAMA BELUTTI EC30327
350,00 lei 200,00 lei
Cele mai vândute
ETUI COPII MARIE
50,00 lei
RAMA CASCADA C3907
280,00 lei
Recent adăugate

Confidentialitate - GDPR

PROTECTIA DATELEOR PERSONALE

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.

Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele  d-voastra  personale sa fie prelucrate de catre ROPTICA,si anume S.C. FIERARU CATALIN-COMERT CU PRODUSE DIVERSE  I.I.  Va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de d-voastra doar pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor nostri contractuali).

ROPTICA garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: S.C. FIERARU CATALIN-COMERT CU PRODUSE DIVERSE  I.I. cu sediul social in Ploiesti, str.Porumbeilor, nr.4, jud.Prahova sau pe email, la office@roptica.ro.

Cookie-urile 

ROPTICA foloseste cookie-ui, in principal, pentru masurarea si optimizarea continutului de trafic. Prin folosirea acestui site web, sunteti de acord ca putem seta cookie-uri in browser.
Cookie-urile sunt o tehnologie standard de internet care multe site-uri o folosesc pentru a putea intelege mai bine modul de utilizare a site-ului.
Cele mai multe browsere, cum ar fi Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari, etc., sunt setate pentru a accepta cookie-uri in mod automat. Daca nu doriti sa acceptati cookie-uri, trebuie sa alegeti sa modificati setarile din browser-ul dvs.
Retineti ca aceasta setare poate provoca ca multe site-uri sa nu functioneze in mod optim.
ROPTICA foloseste cooki-uri de la terti ca: Google Analytics si Facebook ce colecteaza informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza site-ul web. Noi folosim aceste informatii pentru a crea rapoarte in efortul de a inbunatatii site-ul web. Cookie-urile colecteaza numai informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori, de unde provin si care sunt paginile pe care le viziteaza.

Regulamentul General de Protectie a Datelor ("GDPR")

Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeană prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilatia română în vigoare,

ROPTICA isi asuma prevederile legislative si se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formularelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web. 

Principii

Politica de protejare a datelor pe cest site web se bazează pe următoarele principii de protectie a datelor:

Procesarea datelor personale se va face într-o manieră legală, corectă si transparentă;
Colectarea datelor personale se va face numai în scopuri specificate, explicite si legitime, datele nu vor fi procesate mai departe într-o manieră incompatibilă cu acele scopuri;
Colectarea datelor personale va fi adecvată, relevantă si limitată la informatiile necesare scopului procesării;
Datele personale vor fi acurate si, acolo unde este necesar, actualizate;
Se vor lua toate măsurile necesare pentru a se asigura că datele incorecte sunt sterse sau corectate fără întârziere;
Datele personale vor fi păstrate într-o formă ce permite identificarea utilizatorului si pentru o perioadă nu mai lungă decât cea în care datele personale sunt procesate;
Toate datele personale vor fi păstrate confidential si stocate într-o manieră ce asigură securitatea necesară;
Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decât în cazul în care este necesar în scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, împotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor atât cât si de la dreptul portabilitătii datelor.

Datele personale

Date personale înseamnă orice informatie care poate fi legată de o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoana subiect). Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (utilizate în legătură cu alte date) ce se referă la persoana subiect, cum ar fi nume, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, nume utilizator, parola, IP, etc.

Motivul prelucrarii datelor personale il reprezinta:
Procesarea anuturilor pe care le publicati, confirmarea automata a acestora;
Comunicarea unor oferte, promotii sau mesaje de marketing;
Trimiterea de notificari si newsletters, cu consimtamantul dumneavoastra;
Oferirea de suport in cazul in care apar probleme de utilizare a site-ului;
Realizarea de date statistice/analize;
Rezolvarea anularilor sau plângerilor referitoare la anunturile publicate;
Pentru a asigura accesul în sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

Ce date prelucram

Datele personale pe care le colectam direct de la dumneavoastra, prin completarea formularului de creare a unui cont de utilizator pe site:
Nume utilizator
Parola
Informatiile pe care le furnizati odata cu inregistrarea ca client in cadrul site-ului.

Categoriile de date prelucrate automat:
IP
Cookies 
Sistemul de operare
Sursa de recomandare
Browser - tipul si versiunea browserului
Locatia geografica
Anunturile pe care ai dat click
Paginele pe care le-ai vizitat - durata vizitei
Caile de navigare ale site-ului

Legalitatea

Datele cu caracter personal pot fi prelucrate conform art. 6 din GDPR daca:
Utilizatorul si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau ma multe scopuri specifice;

Perioada de stocare a datelor
Perioada de stocare a datelor cu caracter personal in cadrul site-ului este de cel mult 5 ani de la ultima interactiune cu noi. Dupa aceasta perioada, datele vor fi sterse. Sterse vor fi si la cererea expresa a utilizatorului.

Destinatia datelor 

Datele înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari:
Gazduire sau Programatori;
Furnizori de marketing (Newsletter, Facebook, Google AdSense, Google Analytics, Google Adwords);
Autoritatile Statului (in caz de control).

Site-urile Terte parti

Acest site web poate include hyperlinkuri si detalii despre site-urile web ale unor terte parti. Nu avem niciun control si nu suntem responsabili pentru politicile si practicile de confidentialitate ale unor terte parti.

Securitatea datelor

Masuri de securitate a datelor cu caracter personal:
Site-ul foloseste masuri de securitate adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale, pierderii, modificarii, dezvaluirii, accesului neautorizat sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in baza noastra de date.
Implementarea protectiei antivirus
Luarea de masuri legale, organizatorice si tehnice necesare pentru a proteja datele personale impotriva accesului neautorizat
Back-up
Pseudonimizarea si criptarea datelor cu caracter personal ( se recomanda utilizatorilor la crearea contului o parola formata din mai multe caractere, cifre si litere)
Administratia site-ului are dreptul de a aduce modificări si completări la această Politică de confidentialitate fara consimtamantul utilizatorului.

Drepturile utilizatorului

Conform legislatiei in vigoare beneficiati de urmatoarele drepturi:

Dreptul de informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor personale;
Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, vi-l puteti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
Dreptul de acces – la date poate solicita si obtine confirmarea faptului ca datele sale cu caracter personal sunt prelucrate sau nu de catre acest site web, iar in caz afirmativ, poate solicita accesul la acestea;
Dreptul de interventie/rectificare asupra datelor – puteti actualiza datele personale inexacte sau le puteti sterge;
Dreptul de a va opune prelucrarii datelor – va puteti opune, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim. Puteti sa va exercitati acest drept online la adresa de e-mail office@roptica.ro. Vom lua în considerare opozitia dvs. dacă prelucrarea informatiilor dvs. are vreun impact nejustificat asupra dvs. care impune incetarea prelucrarii datelor respective. De asemenea, puteti sa va opuneti primirii de mesaje comerciale personalizate din partea noastra. Cand deveniti client, putem sa va intrebam daca doriti sa primiti oferte personalizate. In cazul in care va razganditi ulterior, puteti opta sa nu mai primiti mesaje, folosind linkul „dezabonare” din subsolul fiecarui e-mail comercial.
Dreptul de a se adresa justitiei - puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
Dreptul de stergere a datelor ("dreptul de a fi uitat") – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
Dreptul la restrictionarea prelucrarii - puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
Dreptul la portabilitatea datelor - puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat;
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail office@roptica.ro.

In cazul in care constatati ca unele dintre datele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil, pentru a avea posibilitatea sa actualizam aceste date.

Magazin ROptica © 2019